Besök & Paj

Mamma och Micke kom förbi idag. Mamma hade med sig sylt/kräm som man använder i bagerier. Massa mummsigt, citronkräm, rabarbersylt(med bitar i), körsbärssylt(med hela körsbär i), äppelsylt(med bitar i), jordgubbssylt(med hela jordgubbar i) och mangosylt(med bitar i)
Så då gjorde jag 4 olika mini pajer:D Citron, rabarber, äppel/kanel och körsbär med maräng på:D

Gjorde även ett litet konstverk av mentos^^
image27


Kommentarer
Postat av: sandra

haha joo när jag är på besök nere i skåne så shoppar jag alltid, varje gång hittar jag saker som de här uppe inte har. det är så kul :)
Paj låter och ser så gott ut, men jag har inte tyckt om en enda jag har smakat. Jag gillar inte alls paj, även fast att jag vill göra det så går dte inte :/ det är lite tråkigt..
Jag älskar när jag hittar pengar, det spelar ingen roll om det är en krona eller hundra kronor, det är alltid lika kul :D haha jo det var lite dumt att det inte var någon som sa till min om att dörren var nymålad, men nästa gång jag ska jag nog kolla lite bättre innan jag tar i dörren ;) haha

2008-04-27 @ 21:00:55
URL: http://karvinen.blogg.se
Postat av: sandra

Jo precis det
tycker jag också :) Det är sant, man kan inte tycka om allt, fast då citronbullar är jättegott, nu blev jag jättesugen på sånna, om du nu bakar några så tycker jag att du kan bjuda mig på en eller två ;)
haha nej jag brukar inte heller kolla på dörrarna innan jag tar i dem :P förresten, vad har du gjort i helgen ? :)

2008-04-27 @ 21:51:02
URL: http://karvinen.blogg.se
Postat av: sandra

jaha haha okej :D
Jag tycker att somna på soffan, det är nästan skönare att sova i en soffa än i en säng :P
Och grillat är ju så gott :) vad hette livebandet ny lyssnade på, vad det någon kändare artist ? Det låter som en jättetrevligt helg. Själv var jag bara hemma ifredags och på lördagen åkte jag till sthlm och glodde på bio med min syster, sen på söndagen så flyttade jag mian grejjor till rummet nere i källaren :P och gjorde en riktig vårstädning, det var jobbigt men efteråt kände man sig riktigt stolt över sig själv :)

2008-04-28 @ 17:11:16
URL: http://karvinen.blogg.se
Postat av: sandra

ahaa okej då förstår jag :) Vi såg barnfilmen Horton, haha jag är väldigt barnslig av mig och gillar barnfilmer. Fast Horton var väldigt dålig tillochmed för barnslig för min smak :P den var så dålig att jag bara satt och skrattade åt den hela tiden, tårarna bara sprutade :P

2008-04-28 @ 18:24:20
URL: http://karvinen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0